Abisco

Abisco werd in 1987 opgericht door Patrick Lagrange. Na enkele jaren als verkoper in de wellness sector startte Patrick zijn eigen zaak in Kapellen. Uit voorliefde voor de sauna, begon Patrick met de verkoop van Zweedse sauna’s en stoombaden van topmerk Tylö. Ultrasun zonnebanken vervolledigden het aanbod.

In 1988 verhuisde Abisco naar Mechelen. Het nieuwe kantoor beschikte over een toonzaal, kantoorruimte en een uitgebreide magazijnruimte van 700m2. Drie werknemers vervolledigden het team.

Na een activiteit van 20 jaar in Mechelen, verhuisde Abisco naar Antwerpen. Hier betrok het bedrijf met een tiental personeelsleden een kantoorruimte van 1200 m2 aan de Noorderlaan.

Datzelfde jaar vierde het Abisco team ‘20 jaar Abisco’ met een gezellige boottocht op de Schelde en een spetterende muzikale ontvangst in Doel met optredens van verschillende muzikale groepen. Ook volgde een feestelijk ontvangst door de ‘feest-burgemeester’ van Lillo.
In 2007 gaf Patrick Lagrange, op papier, de fakkel van het familiebedrijf door aan zijn zoon Gaëtan. Vader en zoon werken actief samen. De combinatie van wijsheid en vernieuwing zorgde voor een stevige groei binnen de wellness-sector.

Een volgende mijlpaal volgde in januari 2015, toen Abisco naar de huidige locatie in Kontich verhuisde. In de straat Heiveldekens hebben ze een showroom van 600m2 ter beschikking, met daarnaast een magazijn van maar liefst 1500m2

 

Openingsuren:
Maandag – Vrijdag: 09.00–18.00u (Juli en augustus gesloten tijdens de week vanaf 17.00u)
Zaterdag: 10.00 – 16.00u

Abisco
Heiveldekens 5
2550 Kontich
BE