Coastline

Coastlinehottubs.nl is een onderdeel van Coastline wellness en gevestigd in Noordwijkerhout, midden in de randstad.

Historie
De eerste wellness activiteiten van Coastline dateren uit 2003 maar namen een enorme vlucht nadat in 2004 het distributeurschap werd verkregen van de Mistral hottubs. In de jaren die erop volgden heeft Coastline, als gevolg van de steeds sterker wordende vraag, haar assortiment stap voor stap uitgebreid. Na zwembaden (2006) werden in 2008 sauna’s toegevoegd aan het aanbod wellness produkten. Inmiddels is Coastline leverancier van wellness produkten in de breedste zin van het woord en worden wij, mede door onze enthousiaste klanten, een begrip in de randstad.

Coastline, vandaag ..
U kunt bij ons niet alleen terecht voor een hottub, spa of jacuzzi maar ook voor een zwembad of sauna. Daarnaast levert Coastline ook aanverwante produkten zoals wellness accessoires en zelfs kunstgras. In onze showroom en showtuin hebben wij voor u een uitgebreide collectie wellness produkten staan en voorzien wij u graag van informatie en advies. Natuurlijk onder het genot van een kopje koffie!

Coastline, ons team ..
Coastline wellness staat voor kwaliteit, service en jarenlang onbezorgd genieten! Dit doen wij met ons team van zeven professionals. Vanaf het moment dat u bij ons binnenloopt tot het moment dat u gebruik maakt van uw jacuzzi of sauna kunt u op ons terugvallen met uw vragen en/of wensen. Coastline staat voor haar klanten, u hoeft alleen maar te genieten!

Coastline
's Gravendamseweg 56
2215 TE Voorhout
NL