Di-Jo Zwembaden

Di-Jo Zwembaden is uw partner op het gebied van zwembad aanleg, zwembad renovatie & onderhoud!

Wilt u een zwembad in de tuin aanleggen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een traditioneel familiebedrijf en worden door onze klanten bestempeld als vakkundig en vertrouwd (Tip: bekijk onze klantbeoordelingen linksboven). Met een zeer enthousiast team staan wij klaar om bij u een zwembad in de tuin aan te leggen of uw zwembad te renoveren.

Alleen de beste kwaliteit

Di-Jo Zwembaden beschikt, zoals onze klanten ons bestempelen, over vakkundig personeel waardoor wij u een hoge kwaliteit kunnen garanderen. Naast het vakmanschap van het personeel bestaan alle zwembadonderdelen die wij u leveren uitsluitend uit hoogwaardige producten van de beste merken. Dit is bepalend voor de levensduur van uw zwembad.

Altijd persoonlijke aandacht

Als zwembadbouwer begrijpen wij dat de aanleg van een zwembad in uw tuin volkomen nieuw  voor u is. Hierdoor zorgen wij er te allen tijde voor dat u het gehele project persoonlijk begeleid wordt door onze vakmensen. Van de beginwerkzaamheden tot de afwerking van uw zwembad/tuin zal er met u meegedacht worden en advies gegeven worden. Met onze ervaring denken wij graag met u mee over de mogelijkheden.

Di-Jo Zwembaden
Hoofdstraat 43
5757AK Liessel
NL