Polarbad Norge AS

Arctic Spas ® ble grunnlagt 1994. Eierne er en gruppe menn født og oppvokst på gårder i mindre landsbygder i vestre Canada. Det å holde ord anses her som langt mer viktig enn all verdens reklame. Den samme verdien finner du i hele vår organisasjon. Vi er også stolte av at vi er lydhøre, og anser kunder, forhandlere og ansatte som likeverdige. Besøk en av våre butikker eller fabrikker, og snakk med hvem som helst for å høre det samme om oss. Det å kunne tilby de beste produktene betyr svært mye for oss, og vi ønsker å yte den beste service i industrien. Vi har alltid vært kjent for vår kvalitet og innovasjon.

 

Vårt fokus er å kunne tilby den mest innovative designen, gi den mest fantastiske badeopplevelsen, mest energibesparende og det minst tidskrevende vedlikeholdet. Våre badekar/spa kombinerer den mest avanserte spa-teknologien med verdensklasse på de tekniske konstruksjonene for å forsikre deg gode opplevelser i mange, mange år! Takk for at du tok deg tiden til å besøke vår hjemmeside. Vi inviterer deg til å besøke en av våre forhandlere slik at du kan prøve et av våre Arctic Spa®.

 

Vi vil takke deg for at du kanskje skal “hoppe i badet” ! Med vår bakgrunn er vi stolte av våre produkter og selskapet vi har bygget.. Vårt håndslag er avtalen og vi tror at jo bedre kontakt vi har med deg – jo bedre spa får du! Vi tror at hvis du spør litt rundt, vil du høre at vi er et selskap som bygger på ærlighet og integritet. Vi bygger utrolige massasjebad og vi står bak dem bedre enn noen annen. Vår intensjon har aldri vært å bli størst. Vårt mål har alltid vært å bli identifisert som best. Vi arbeider hardt hver eneste dag slik at vi kan tilby deg et massasjebad som overtreffer alle andre når det kommer til lang levetid, økonomisk sparsomhet, pålitelighet og innovasjon.

Vi vil gjerne få deg i ”badet” – og vi vet at du forteller det til vennene dine!

Polarbad Norge AS
Billingstadsletta 17
1396 billingstad
NO