SPAWORLD Romania

AquaFinesse este o soluție naturală, ecologică pentru îngrijirea apei. Formula patentată intră în vigoare imediat în momentul în care este adăugată în apă. Ceea ce face ca AquaFinesse să fie atât de specială este capacitatea sa de a descompune biofilmul.

Acest lucru este foarte important deoarece biofilmul (o substanță uleioasă, creată de bacterii) este folosit ca adăpost sigur, hrănire și teren de înmulțire. Este practic imposibil ca dezinfectanții tradiționali, cum ar fi clorul sau bromul, să pătrundă în biofilm, făcând dezinfectarea completă foarte dificil de realizat, chiar și în cel mai bine întreținut spa, piscină sau cada cu hidromasaj. În mod surprinzător, peste 99% dintre bacteriile dintr- un spa sau piscină nu trăiesc în apă, ci sub biofilm!

Dezinfectanții convenționali precum clorul sau bromul se luptă să pătrundă în biofilm. Chiar și cantități mari pot ucide doar bacteriile din stratul exterior al biofilmului, lăsând bacteriile de dedesubt nevătămate și capabile să continue să se înmulțească. Formula AquaFinesse slăbește biofilmul. Ca o consecință, bacteriile sunt expuse (la „lumea exterioară”) și, prin urmare, sunt foarte vulnerabile, permițând unei cantități minime de dezinfectant să le distrugă în mod eficient.

Biofilmul poate fi recunoscut cu ușurință ca un strat uleios pe orice suprafață umedă a piscinei sau a spa- ului, cum ar fi pereții, capacul sau jeturile, dar de cele mai multe ori trece neobservat trăind în conducte.

Ce se întâmplă când bacterii noi intră în apă? Aceste bacterii nu au șansa de a crea un biofilm datorită formulei brevetate AquaFinesse, se vor coagula într-un timp scurt. Acestea sunt apoi clătite în sistemul de filtrare, unde o cantitate minimă de dezinfectant este suficientă pentru a le elimina rapid. Este întotdeauna important să curățați filtrul în mod corespunzător.

SPAWORLD Romania
Str. Humorului, nr. 99 A
Suceava, Moara Nica
RO