Starline Oost B.V.

Voor veel mensen is het een droom die nu werkelijkheid kan worden: een privé zwembad, een luxe whirlpool, een sauna, stoomcabine en een infraroodcabine… Bij Starline Oost zorgen we ervoor dat uw wensen vervuld worden! Starline Oost is official dealer van Starline; in binnen- en buitenland een begrip in de wereld van zwembaden, whirlpools en spa’s, sauna’s, en verwante producten.
Starline Oost is gespecialiseerd in de levering van zwembaden, compleet en deskundig afgewerkt en voorzien van betrouwbare installaties. Daarnaast geven we advies over inrichting, onderhoud, geven we gehele projecten vorm en realiseren deze.

 

1000 m2 topkwaliteit

Kwaliteit en Wellness gepresenteerd in een sfeervolle showroom aan de A1 in Enter. Met zwembaden van het gerenommeerde merk Starline en spa’s, waarbij u keuze heeft uit topklasse spa’s van het merk Jacuzzi®.

Hiernaast levert Starline Oost luxe sauna’s, infraroodcabines, stoomcabines en andere exclusieve verwante Wellness producten. Al deze producten vindt u bij ons in Enter.  Starline Oost, een totaalconcept op het gebied van Wellness en Outdoor living waar aandacht voor de klant centraal staat.

Starline Oost B.V.
Vonderweg 40
7468DC Enter
NL