Spa Industries Europe

Spa Industries Europe is een vooruitstrevend familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de Europese wellness markt. Wij zijn er vast van overtuigd dat wellness de sleutel is tot een gezonde en gelukkige levensstijl.

In de huidige samenleving, waarin stress en drukte de boventoon voeren, is het van cruciaal belang om af en toe tijd voor jezelf te nemen. Door te ontspannen en tot rust te komen, kun je je gezondheid en welzijn verbeteren. Dat is waar wij voor staan bij Spa Industries Europe. Wij bieden onze klanten de mogelijkheid om in hun eigen tuin of op hun dakterras te genieten van wellness, zodat ze kunnen ontsnappen aan de dagelijkse hectiek.

Onze producten zijn ontworpen om je te helpen ontspannen en te genieten van het leven. Of het nu gaat om een bubbelbad met krachtige massagestralen, een (infrarood)sauna met heerlijke warmte of een verfrissend zwembad, wij bieden het allemaal. Een wellness-break is niet alleen goed voor je gezondheid, maar helpt je ook om je gedachten op een rijtje te krijgen. Zo kun je met hernieuwde energie en focus verder gaan met je dagelijkse activiteiten.

Sinds onze oprichting in 2006 streven wij ernaar om onze klanten de best mogelijke producten en service te bieden. Ons toegewijde team van experts staat klaar om je te adviseren bij het maken van de juiste keuzes op het gebied van wellness-producten. Bovendien bieden wij uitstekende technische ondersteuning en service om ervoor te zorgen dat onze klanten zorgeloos kunnen genieten van hun spa of andere wellness-producten.

Kortom, bij Spa Industries Europe draait alles om jouw welzijn. Wij bieden hoogwaardige producten, professionele service en deskundig advies om ervoor te zorgen dat jij je goed voelt en kunt genieten van het leven.

Spa Industries Europe
Emmalaan 14 (geen winkel adres)
3743DK Baarn
NL